1Jar Irizate de Unghii Sclipici Amestecat Star Luna Inima Puncte Formă de Paiete, Fulgi de Culori Transparente Paillette Nail Art Decor

Nou

1.21lei

Tip De Element: New Arrivals Decoratiuni Unghii Manichiura Accesorii

Modele:moon star dot inima Amestecat Paiete, Fulgi Subțiri Felii glisante Autocolante pentru unghii

Meterial:animale de COMPANIE

Caracteristică: animale de COMPANIE materail de mai Jos temperatura de 160-170 poate nu se estompeze culoare de un an de 100% de brand nou și de înaltă calitate Perfect pentru unghii naturale, unghii false si unghii 3D, artă, precum și Potrivit pentru decorare arta de unghii cu oja de unghii uv gel polish, ect.Poate fi purtat pe față și corp!Puteți adăuga, de asemenea, pe partea de sus a umbra ta ochi și strălucire ochilor tăi!Face unghiile și ochii spumante și de a adăuga o culoare strălucitoare pentru machiaj! .

Culoare: C22( Transparent, colorat)&LB100(laser silver)

Capacitate: 10ml pachet Inclusiv : 1 Borcan(de aprox. 10ml ) Notificare:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.multumesc.

2. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta,vă mulțumesc!

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare de date cantitative

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Magazincredite.ro!

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: stele albastre cu sclipici, nou-născut fotografie perna, luna formă de paiete, 2 echo dot, sequin coase, personalizat sequin forme, pentru manicur, dicroice film, fals creveți, sclipici mare de forme.

Material Animale de COMPANIE
Modele Amestecat Paiete, Fulgi Subțiri Felii glisante Autocolante pentru unghii
Caietul de sarcini <6mm
De stat Shinny Sclipici Aliaj Slider Unghii Material
Capacitate 10ml
Useage Decoratiuni De Arta Unghiilor
Tip De Element Noi Sosiri Decoratiuni Unghii Manichiura Accesorii
Culoare C22(Transparent, colorat)&LB100(laser silver)
Grosime 0,1 mm
forme Luna, Steaua, Inima, PUNCTE
Noi Sosiri 3D Modele de Unghii Accesorii
Utilizarea Saci, Garment, Nail Art, Pantofi
Numărul De Model Paiete
Forma Inima
Caracteristică Rezistenta La Abraziune, Rezistență La Căldură, Non-Distorsiune, Eco-Friendly
Tip de en-Gros No
Nail Design Strălucitoare De Praf Sclipici Paiete
Setați Tipul No

Scrie-ti parerea!

1Jar Irizate de Unghii Sclipici Amestecat Star Luna Inima Puncte Formă de Paiete, Fulgi de Culori Transparente Paillette Nail Art Decor

Scrie-ti parerea!

Produse similare