Femei Diamant de Sac Tesatura Găleată Umăr Saci de Moda de Marcă de Lux de Designer de sex Feminin Pătrat Crossbody Epocă Mici Genți de mână

Nou

58.83lei

O Super Reducere în Noul Magazin, deși calitatea este foarte buna, pretul este cel mai mic

(Lățime)19cm * (Înălțime)16cm * (Grosime)8cm Curea de umăr Lungime: 110 greutate: 0.3 Kg Notă: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch, din diferite loturi, sac de linie pot fi diferite.Designer de moda si bun preț, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. (Toate imaginile sunt fotografii reale.Dar din cauza diferite de lumină și de a monitoriza setare, minore diferență de culoare poate exista.Vă mulțumesc pentru înțelegere.)

Geanta clasica forma, deduce noua moda, rafinat sac forma cu textura hardware decor mai mult de moda esența

Manopera rafinat, fiecare detaliu este strict verificate, pentru a crea produse de înaltă calitate cu inima

Aspectul și practic coexista

Dreptul de capacitate nu va afecta aspectul, dar, de asemenea, pot transporta de obicei lucrurile personale, telefoane mobile, țesuturi, produse cosmetice, fond de ten lichid, parfum, IPAD, și țineți punga pentru a forma cea mai frumoasă.

În comparație cu telefonul mobil

Modelul arată

Trei la modă metode: casual unul-umăr, elegant de mână, romantic diagonala de încălecat

Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația noastră!

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele. 2.Înainte de a pleca feedback neutru sau negativ, este mai bine să încercați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună.Noi vă va oferi cu cele mai bune servicii. 3.Multumesc pentru 5 Stele Feedback-ul!Este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru geanta pentru a ajunge în mâinile tale.În scopul de a obține preferate sac cât mai curând posibil, vă rugăm să grăbește-te și de a plasa comanda!Asia, America de Nord 15-20 de zile lucrătoare West Euro, Mid-Est 20-35 de zile lucrătoare America de sud, Africa de 35-6O de zile lucrătoare Observație: holidy și în weekend nu sunt incluse în zilele de lucru,și există, poate, o întârziere de mai multe zile.

Magazinul Nostru De Lucru

Camera Noastră Arată

Suntem o pungă de-a face cu o fabrică în Baigou City, China.Am fost înființată în 2013. După 8 ani de dezvoltare rapidă, am devenit o "lume atelier de producție".Produsele noastre sunt vândute la mulți clienți peste tot în lume!Dacă aveți o geantă de mână magazin în străinătate, sau pur și simplu începe o geantă de mână de afaceri, va vom servi cu draga inima!Sperăm că va crește și crește împreună, pentru că suntem de vânzări directe de saci, fabrica, si putem oferi cele mai bune de calitate și preț!Vă mulțumim pentru cumpărături aici!Vă doresc o viață fericită și totul merge bine!

De ce este asa ieftin?Prima este fabrica de vânzări directe, și cea de-a doua este deschiderea unui nou magazin cu oferte speciale.Atât de ieftine, va calității fi redus? : Integritatea management și asigurare a calității, fiecare pachet vor fi emise după control strict de către personalul nostru.Ce ar trebui să fac dacă nu întâmpinați probleme de calitate sau geanta lipsește? : Ne va fi responsabil pentru toate problemele până la capăt, și să depună eforturi pentru a oferi consumatorilor o experienta de shopping.De ce nu vezi unele magazine care sunt mai ieftine decât a ta?Vom compara calitate la același preț, vom compara servicii la aceeasi calitate, și vom compara credibilitate pentru același serviciu.În mod similar, sperăm că puteți vizita magazinul nostru din nou.Urmați magazin, toate ofertele vor fi dat la tine Când va fi expediată comanda?Avem ambalare profesionale a personalului, care va livra bunurile cât mai curând posibil, în termen de 24 de ore.

Etichete: sac de biciclete de sex feminin, sac lanț de lux, geanta design de lux femei geantă de mână, de sex feminin sac de tesatura, 55 sac, design geanta de lux, tesatura sac de depozitare de sex feminin, sirena sac de sex feminin, geanta de umar pentru femei, geanta pentru femei.

Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Materiale De Captuseala Poliester
Numărul de Mânere/Curele Single
Duritate Moale
Dacă acesta poate fi pliat Da
Tip De Închidere Hasp
Decor Lanțuri, Diamante
Numărul De Model WW5089
Exterior Nici unul
Forma Găleată
Material Principal PU
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Curea de umar material Lanț de metal
Stil Popular nume Sac găleată
Gen Femei
Model Tip Solid
Tip De Element Genți de mână
Elemente populare Moda strasuri
de ridicare parte de tip Lanț mâner
Stil Moda
Ocazie Versatil
Origine NC(de Origine)
Interior Nu De Buzunar
Mod închis Buton Magnetic

Scrie-ti parerea!

Femei Diamant de Sac Tesatura Găleată Umăr Saci de Moda de Marcă de Lux de Designer de sex Feminin Pătrat Crossbody Epocă Mici Genți de mână

Scrie-ti parerea!

Produse similare