Ice Cube Maker, Ice Mucegai 3 In 1 Tavă Cub De Gheata Mucegai Și Lopata Set Alimentare Clasa De Gheață Mucegai Pentru Whisky, Cocktail Accesorii De Bucatarie

Nou

5.79lei

Descriere:

CONVENABIL - 3 în 1 Pachet include un stivuibil tavă cub de gheata, gheata bin si scoop.Freeze ta de gheață și arunce în gheață bin pentru acces ușor.

Economie de SPAȚIU - compact cub de gheață maker găleată este de 10.24x3.94x3.15 inci (26*10*8 cm)și deține 33 mini cub de gheata nuggets.Cubul de Gheață tavă face 33 de cuburi de gheata de fiecare dată.

CAPAC de MONTARE - Ține gheață proaspătă și sanitare de prevenire a gheții de absorbție congelator mirosuri.Se potrivește prefectly dar nu fixați în loc.

Din PLASTIC pentru cuburi de GHEAȚĂ - Flexibil si Durabil - cuburi de Gheata comunicate cu ușurință cu doar o poftă de mâncare.

BPA GRATUIT ȘI mașină de spălat VASE în condiții de SIGURANȚĂ: Aceste Tăvi de Gheață sunt 100% BPA Gratuit și în condiții de siguranță să se spele în mașina de spălat vase.Specificatii:culoare: roz/albastru/greenPackage Incluse:cub de Gheata * 1, lopata * 1, gheață cutie de depozitare * 1

Caietul de sarcini:

culoare: roz/albastru/verde

Pachetul Inclus:

Cub de gheata * 1, lopata * 1, gheață cutie de depozitare * 1

Note:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm erori de dimensiunea reală datorită măsurare manual!Vă mulțumesc !

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi .

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs. pozitiv și de suport, vă rugăm să nu ezitați să cumpere!

SPERĂM CĂ VEȚI AVEA UN FRUMOS CUMPĂRĂTURI!

Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate.Puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.

Etichete: cub de gheata, sport volan, oamenii inghetata, copilul procesor de alimente, model de plastic mucegai, cuburi de gheață sloi de gheață, cutie cub de stocare, cat lynx, gheață mucegai silicon, gheață mucegai.

Inclus * 1, lopata * 1, gheață cutie de depozitare * 1
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Culoare Roz/Albastru/Verde
Numărul De Model gheață cutie de depozitare
Nume De Brand Jinsla
Suport Dropshipping / Wholesale
Certificare CIQ
Material Plastic
Inghetata Instrumente De Tip gheață cutie de depozitare
Origine NC(de Origine)
Tip Inghetata De Instrumente

Scrie-ti parerea!

Ice Cube Maker, Ice Mucegai 3 In 1 Tavă Cub De Gheata Mucegai Și Lopata Set Alimentare Clasa De Gheață Mucegai Pentru Whisky, Cocktail Accesorii De Bucatarie

Scrie-ti parerea!

Produse similare