Copii Patine Patine cu rotile Luminos de Înaltă Elastic PU Roți 5 Reglabil Dimensiuni Respirabilitate, Durabilitate Cadouri Pentru Copii

Nou

47.47lei

Caracteristici:

Multi-dimensiune Patine: 5 dimensiuni reglabile design este mult mai potrivit pentru creștere copii și adolescenți.Alege corespunzătoare inline skate role pentru copilul dumneavoastră de a verifica dimensiunea diagramă.

Confort și Siguranță: Bucurați-vă de buna, destul de și plimbare în condiții de siguranță cu înaltă calitate ABEC-7 tăcut oțel crom rulmenții de pe armat cadru de aluminiu.Garantat moliciune, confort, ventilație și durabilitate pentru partea interioară.Saltea de Plastic este disponibil pentru a proteja degetele de la picioare.

Dreptul Individual de Frânare: siguranță Ridicată a coeficientului de frânare pe dreapta de boot pentru a asigura durabilitate si viteza de control.

Triplă Etanșare Straturi: cataramă de Strângere de sistem, cerc si bucla curele si bretele armat pentru a asigura siguranța copiilor.

Cel mai bun Cadou de Crăciun: Noastre reglabile, role inline patine pot face copii bucurați-vă de distracție de a face exerciții pentru a consolida trupurile lor, care ajuta copiii să se intereseze somn bun, de calitate și imunitate mai puternică.Cel mai bun cadou de Crăciun pentru copii.

Caietul de sarcini:

Nume: Patine Cu Rotile

Material: pu+ochiuri

Roata material: luminos mare elestic PU roata

Rulmenti: ABEC-7 silențioasă rulmenți din oțel crom

Marime: S(26-32), M(33-37), L(37-41)

Portante: 150 kg

Gen: Bărbați/ Femei

Varsta: 3-14 ani

Culoare: 3 culori opțiune

Lista De Ambalare:

O pereche de Dual Inline Skate Role

Etichete: adidas cu role, biban patine cu rotile, 72mm inline skate roti slalom, seba skate, patina cu role wheel, 70mm inline skate wheels, 6mm inline skate roți, pilon difuzor, skate-board, roller skate.

Numele Departamentului Copii
Material De Talpa PVC
Sezon Toate anotimpurile
Caracteristică 1 patine cu rotile
Material De Sus PU
Picătură de transport maritim Suport
Caracteristică 6 costum pentru copii
Caracteristică 2 PVC
Gen Unisex
Caracteristica 5 Patine Inline
Caracteristică 3 Full Flash
Athletic Shoe Type Patine Inline
Suport Picătură de transport maritim
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 dimensiune reglabilă

Scrie-ti parerea!

Copii Patine Patine cu rotile Luminos de Înaltă Elastic PU Roți 5 Reglabil Dimensiuni Respirabilitate, Durabilitate Cadouri Pentru Copii

Scrie-ti parerea!

Produse similare