1 buc fără mâneci,vesFor în aer liber

Nou

327.40lei

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru!Avem linie de producție care poate oferi Dropshipping , și putem oferi produse la Preț Engros .Nostru de lucru profesionist, echipa a oferi produse de bună calitate, noi promitem că fiecare ban cheltuit pe bunuri sunt în valoare de, în loc de unul fals.

Vă rugăm să rețineți: 1.Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus sau Vânzător de Metoda de Transport maritim , acest mod de transport maritim nu are număr de urmărire și poate fi urmărită numai în China, atunci când pachetul a plecat din China, atunci nu avem informații de logistică până la primirea pachetului.

2.Dacă aveți nevoie de un internațională număr de urmărire, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau Magazincredite.ro Standard de Transport maritim .

3. Dacă aveți Orice Întrebare despre acest produs, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând înainte de a Deschide Disputa sau Lăsați un Feedback-ul Rău , Ne va ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

4. Dacă vă place magazinul nostru,vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinul tau Preferat ,puteți obține Reduceri Suplimentare pentru Noile Produse de Sosire . [Notă:] Noi facem acest link pentru costul de transport maritim de plată diferite.Deci nu vom mai trimite nimic pentru acest link singur.Vom transfera la fel de urmărire Nr.ca și alte ordine de cumpărător din magazinul nostru.Vă rugăm să nu plătească la acest link dacă ordred nimic din magazinul nostru.Mulțumesc în avans.

Etichete: xs power cell baterii.

Tip De Element Taxă Suplimentară

Scrie-ti parerea!

1 buc fără mâneci,vesFor în aer liber

Scrie-ti parerea!

Produse similare