Lingură De Silicon Titularul Ustensile De Bucătărie Lingură De Supă Pad Acasă Spatulă Mare Titularului Lingura Loc De Odihna Mat Multifuncțional Lingură De Silicon Pad

Nou

19.78lei

Acest produs este un 23cm lingură lungă titular cu vesele culori pentru a decora bucătăria dumneavoastră și ajută la bucătărie să fie mai curat și mai convenabil.

Caracteristici:

* Realizat din material durabil, rezistent la căldură silicon care nu cip sau crack, chiar și după utilizarea frecventă.Au o mare zonă de odihnă perfect pentru organizarea de ceai și cafea se amestecă linguri sau chiar supa fierbinte cu polonicul.

* Acestea sunt dotate cu un cârlig gaură în mâner astfel încât le puteți atârna convenabil pe un perete sau usa de dulap.

* Anti-pete titularii păstra aspectul lor frumos chiar și după ce în picioare, cafea, ceai si supa de ustensile.

* Utilizarea de ustensile de bucatarie sau gadget-uri, pentru a pune în jos linguri, GRĂTAR perii, furci, betisoarele, polonice, și așa mai departe, să-ți păstrezi aragaz, masă, contra curat.

* Fără griji de Garanție: Orice problemă, vă rugăm să contactați magazinul nostru fără ezitare.Onoarea de a vă servi!

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Lingura Titular

Material: Gel De Siliciu

Optional Culoare: Portocaliu; Albastru; Rosu; Verde

Greutate: 115g

Dimensiune: 23*9cm

Notă:

* Pot exista unele abateri din cauza manuală de măsurare sau o ușoară diferență de culoare datorită fotografierea condiție.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Pachet De Informații:

Pachetul Dimensiune: 24*10*3 cm

Pachetul Greutate: 130g

Ambalaj Din Material Plastic

Lista De Ambalare:

1* Lingura Titular

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: placemat lingură de silicon, mare verde lingură de silicon, multi scop lingura de silicon, mare lingură de silicon, mucegai silicon linguri, silicon transparent lingura, le creuset lingură de silicon, pliabil lingură de silicon, se amestecă lingură de silicon, multi scop selicone lingura.

Certificare CIQ
Material Plastic
Numărul De Model Lingură De Silicon Titular
Caracteristică Eco-Friendly

Scrie-ti parerea!

Lingură De Silicon Titularul Ustensile De Bucătărie Lingură De Supă Pad Acasă Spatulă Mare Titularului Lingura Loc De Odihna Mat Multifuncțional Lingură De Silicon Pad

Scrie-ti parerea!

Produse similare