De lux Diamant Caz Pentru Samsung Galaxy Nota 20 S20 S21 FE Ultra Plus S10 Lite SamsungS21 S21Case S21Ultra Cu Deget Inelul de Acoperire

Nou

12.91lei

modname=ckeditor

Note①:

Produsul link-ul poate încărca numai poze cu un model, vă rugăm să nu judeca modelului bazat pe imagini atunci când plasarea unei comenzi.

Note②:

Vă rugăm să asigurați-vă că modelul dvs. de telefon este același ca în cazul în care telefonul model ai comandat (cel mai bine este să verificați modelul de telefon informații în telefon setările de sistem).

Note③:

Vom verifica produsul înainte de expediere, dar produsul este ușor de deteriorat în timpul transportului.Dacă ați primit un produs deteriorat sau defect produs, vă rugăm să nu lăsați un comentariu negativ, contactati-ne, va vom oferi o soluție bună Prieten rus să Acorde o Atenție vă Rog !!!Vă rugăm să completați în receptor numele complet în ordine.În caz contrar, noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de informații lipsă!

DESPRE FEEDBACK-UL

1.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților, feedback-ul clienților este de cea mai mare importanță. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și comentarii bune dupa ce ai primit produsul, care ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. 3.Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți. 4.Privire la modul de a revizui feedback-ul dvs. la pozitiv sau neutru la pozitiv, s-ar putea referi la "Cum pot revizui feedback-ul?" la centrul de ajutor de Magazincredite.ro.

Etichete: samaung s20 fe caz, caz s20 samsung, samsubg s20 fe caz, galaxsy s20 fe caz, caz s21 ultra, galaxi s20 fe caz, samsung s10e telefon mobil cazuri, caz s20, outlander samsung s10e caz de telefon, cazul samsung galaxy s20 fe.

Caracteristici Inel Titular Sclipici Bling Cazuri
Compatibil cu 4 Pentru Samsung Galaxy SamsungS8 SamsungS9 SamsungS10 SamsungS10LiteCase
Calitate De Înaltă Calitate A+++++
Compatibil cu 2 Pentru Samsung Galaxy A20 SamsungA30 SamsungA50 SamsungA70 caz
Cheie Accesorii de Telefon mobil / telefon genti
Caracteristică 2 Diamant Strălucitor Coreean Girly Bling Capacul Telefonului
Caracteristică 3 Spumant Model de Ceas Chic Anti-knock Caz de Protecție
Tip Caz de telefon
Compatibil cu 1 Pentru Samsung Galaxy A51 A71 caz Samsung A31 SamsungA51 SamsungA71
Material Plastic de PC + TPU Moale
Compatibil cu 3 Samsung S20 SamsungS20 SamsungS20Plus SamsungS20Ultra
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand SHZMLETO
Compatibil cu 5 Pentru Samsung Galaxy S8 S9 S10 Plus S20 S20 Ultra Caz
Compatibil cu 6 Pentru Samsung Galaxy Note 8 9 10 10 Plus Caz
Caracteristică 1 3D Sclipici Stras + Inel de Metal Stand
Compatibil cu 7 Samsung S21 SamsungS21 SamsungS21Plus SamsungS21Ultra
Compatibil Marca Samsung
Design Jewelled

Scrie-ti parerea!

De lux Diamant Caz Pentru Samsung Galaxy Nota 20 S20 S21 FE Ultra Plus S10 Lite SamsungS21 S21Case S21Ultra Cu Deget Inelul de Acoperire

Scrie-ti parerea!

Produse similare